Reflexologia – Crearea unei stări de echilibru

Reflexologia încearcă, mai întâi de toate, să refacă starea de echilibru,de armonie și de bunăstare a corpului. Sunt momente când ne simțim descentrați sau dezechilibrați și când organismul nostru are nevoie de restabilirea echilibrului pentru a putea să opereze armonios.
Chiar și un tratament ușor de reflexologie este suficient de multe ori pentru a crea acest echilibru.
Teoria care stă la baza reflexologiei afirmă că organele, nervii, glandele și celelalte părți ale corpului sunt conectate cu anumite zone reflexe de pe tălpi și de pe palme,pe ambele părti ale acestora.
Reflexologia este ca o sferă a timpului.Ea poate depista atât problemele de sănătate curente cât și amprenta celor care au avut loc în trecut, chiar dacă acestea au dispărut de mult. Acest lucru se datorează faptului că organismul fizic își amintește toate rânile și operațiile suferite,la fel ca și mintea.
Zonele reflexe de pe labele picioarelor și de pe mâini permit depistarea unor slăbiciuni și vulnerabilități care pot conduce la probleme viitoare.
Acest lucru îți permite să folosești reflexologia în scopuri preventive,insistând nu doar asupra tratamentelor, ci și asupra dietei, stilului de viață și bunăstării emoționale pentru a crea o stare de sănătate optimă.

Comentați

avatar
  Subscribe  
Notificări despre